Pad zaposlenosti u industriji

Bez autora
Jan 03 2011

Državni zavod za statistiku objavio je podatke o zaposlenosti u domaćoj industriji za prošlu godinu. Ukupan broj zaposlenih u studenome bio je 6 posto manji u odnosu na isti mjesec 2009. Istodobno je proizvodnost rada u industriji u prvih jedanaest mjeseci porasla 6 posto. Statistika prema područjima djelatnosti pokazuje da je broj zaposlenih najviše smanjen u rudarstvu, prerađivačkoj industriji i opskrbi električnom energijom, plinom i parom te u klimatizaciji. U prerađivačkoj industriji najveći je pad zaposlenosti u proizvodnji osnovnih farmaceutskih proizvoda i pripravaka te u proizvodnji tekstila.

Pad zaposlenosti u industrijiDržavni zavod za statistiku objavio je podatke o zaposlenosti u domaćoj industriji za prošlu godinu.

Ukupan broj zaposlenih u studenome bio je 6 posto manji u odnosu na isti mjesec 2009. Istodobno je proizvodnost rada u industriji u prvih jedanaest mjeseci porasla 6 posto.

Statistika prema područjima djelatnosti pokazuje da je broj zaposlenih najviše smanjen u rudarstvu, prerađivačkoj industriji i opskrbi električnom energijom, plinom i parom te u klimatizaciji.

U prerađivačkoj industriji najveći je pad zaposlenosti u proizvodnji osnovnih farmaceutskih proizvoda i pripravaka te u proizvodnji tekstila.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik